tárgyak

15.nap, Kalifornia

Ma Barstow-San Bernardino volt a táv. Ez a maga 100 mérföldjével kicsit kevés egy napra, de csak így tudtuk beiktatni a Wigwam Motelt, ami pedig a "mindenképpen" dolgok egyike volt. Nem bántuk meg, hogy mára több időt hagytunk, így a nap olyan laza, mászkálós, nézelődős, sétálós, pancsolós lett. Látványosság meg bőven akad ha az ember nem rohan, hanem kinyitja a szemét - meg a térképét.

12.nap, Arizona, Nevada

A mai terv az volt, hogy szép nyugodt de folyamatos tempóban elautózunk Las Vegasba.

Nyugodtnak nyugodt volt, de nem annyira folyamatos. Útközben gyakran megálltunk, mert a 66-os úton sok látnivaló van ezen a szakaszon. Itt a kanyonok környékén is azt tapasztaltuk, hogy a keleti parthoz hasonlóan, büszkék az útra, és igyekeznek az emléket ápolni, fenntartani.

A kanyon kapuja

Messziről jött ember 3.

Vízcsapok

Már jártam néhány országban, és úgy tűnik, mindegyiknek saját "csapkultúrája" van. Mármint a zuhany, kád, mosdó, wc stb. víz-eresztő alkatrészére gondolok. Igazi fejtörő is tud lenni, hogy az ember elérje hogy a meleg és hideg víz megfelelő arányban jöjjön a csapból, és hogy egyáltalán jöjjön.

Itt a mosdó csapjaival nincs gond, egyszerű megoldani, majdnem olyan mint otthon. Azonban a zuhany csapja már faladvány, a wc lehúzása meg igazi kihívás.

Oldalak