Hiánycikkek UPDATE

kati 0 hozzászólás

Volt két hiánycikk, amire panaszkodtam az elején, hogy nem lehet beszerezni.

No, ezt picit módosítanom kell, mert végül kitartó munka után sikerült. Találtunk egy óriási méretű supermarketet, ahol 1 féle (!) dezodor közül lehetett választani. A kiszemelt áldozat egy lila Adidas volt. Itthon nincs lila, úgyhogy nem ismertem, de annyira megörültem neki hogy azonnal meg is vettem.

Lehet hogy hiba volt, mert -bár valóban dezodor volt, azért ennyire tudunk angolul, és ezt mindketten dezodornak ítéltük-, az illata vetekedett az itthoni Tesco sajátmárkás WC illatosítójával, csak az utóbbi kicsit jobb. Tovább nem keresgéltem, csak minden fürdés után és reggel hallgathattam a Tomi siránkozását, hogy ez még a cigarettánál is rosszabb. Nemigen lehetett rá mit mondani, mert fedte a valóságot, még visszavágni sem lehetett, mert amikor Tomi levette a cipőjét, nem volt semmi, de ez is alulmaradt a dezodorommal szemben. De ez nem vette el a kedvem Amerikától, viszont utolsó nap finoman otthagytam a szállodában, mert otthon senkit nem szándékoztam ezzel gyilkolni a továbbiakban, és különben is, utáltam ezt a szállodát, és ez a bűzbomba megfelelő bosszúnak tűnt. :)

Jótanács kezdő Route66 túrázóknak: a csomagban tuti legyen dezodor (csak nőknek, mert férfidezodorból parádés választék van).

A másik a savanyú cukor volt. Ugyan üzletben tényleg nem kapni azt a klasszikus szopogatós keménycukorkát, de végül mégis hozzájutottam: szinte az összes szállodában ki volt téve, elvehető módon (hol szerzik be, rejtély). Fel is töltöttem a készleteimet, ez minden fülproblémámat megoldotta a repülő fel és leszállásánál. (Az már az én feledékenységem volt hogy a Hoover gátra nem vittem, és ugye ott a gyorslift, szóval fülfájás, orrvérzés meg nemhallás azért így is lett) 

Tanulság kezdő Route66 utazóknak: ha olyan füled van ami nem egyenlíti ki a nyomást, akkor feltétlenül csomagolj savanyúcukrot, és a Hoover gátra vigyél magaddal belőle, a legjobb ha egy darabot mindig magadnál tartasz. :)