16.nap, Kalifornia

kati 0 hozzászólás

Rövid leszek, mert mindjárt indulnunk kell, meg az űrmúzeumon kívül egyébként is csak az END táblára jutott idő.

Los Angelesről egyszerűen - a város imádói ne olvassanak tovább :) nem nyűgözött le. És akkor még finoman fogalmaztam. Kevésbé finoman:

koszos, büdös, szemetes, zsúfolt, álszent, képmutató, rideg. Bővebben is ki fogom fejteni de most elég sietős. :)

Az Utat végigjártuk, így előbb egy búcsú Kalifornia államtól, aztán az egész úttól. 

Ebben a városban az emberek 1 dologgal töltik az idejük legnagyobb részét: értelmetlen várakozással az autójukban. Közlekedéssel. Nem csak autóval nem lehet közlekedni, hanem gyalog vagy busszal sem. A legkisebb távolság megtétele is órákba telik, így túl sok programra az embernek nem jut ideje.

Amikor visszaértünk a szállásra, úgy gondoltuk, hogy miután kikattintgatjuk a check-int a holnapi repülőre, még elmegyünk nézelődni. Eredmény: 3 óra próbálkozás után még nincs a gépen helyünk (sőt, azt írja ki hogy nincs is hely, mármint a turista osztályon), szóval jó korán ki kell mennünk mert nem vagyunk becsekkolva a New Yorki járatra. A Lufthansa lepasszolta a járatot a United Airlinesnak, és a honlapjuk egy katasztrófa sújtotta övezet. Remélem a gépük nem ilyen.

Los Angeles még nem teljes, folytatom ha ismét gép előtt leszek.

Ha a sors is úgy akarja, akkor még egy New York lesz mint bónusz, mert a repülő éjfélkor ér oda, és délután 4-kor megy tovább, úgyhogy egy rövid Manhattan még belefér.

Út