Messziről jött ember

kati 0 hozzászólás

...néha ugye követi a helyismerettel rendelkezőt, ahelyett hogy az eszére hallgatna.

Az a vicc jutott eszembe a szőke nőről, aki bemegy a parkolóba, csak azért mert az előtte levő is bement. Na igen, ez mi voltunk. Történt ugyanis, hogy a szupermarketben láttunk fura gyümölcsöket, amiről fogalmunk se volt hogy micsoda, és mellettük egy hatalmas hegy banán, egészen sötétzöld banán méghozzá. Nem egy kicsit zöldes, hanem olyan rendesen, mint egy görögdinnye. Ha otthon vagyunk, fujjogva továbbállunk. De...

...azt láttuk, hogy egyből mindenki pakolja a kosarába a zöld banánokat. Hű. Ez valami helyi különlegesség, és csak zöldnek néz ki, belül meg valami nagy durranás?! Vettünk.

Szerencsére csak pár darabot. Pont olyan volt, amilyen egy ennyire zöld banán Magyarországon volna. Éretlen. Zöld. Kemény. Pocsék. Ehetetlen.

Tomi késsel meghámozta - ameddig egyáltalán lehetett :)

Kitettük a kocsi hátsó ablakába, és megkezdődött a Nagy Kísérlet. Mi lesz belőle? (az a gyanúm hogy kukatöltelék) A dolgok itt is gyakran pont olyanok, mint amilyennek látszanak. :)

Tegnap

Ma reggel

A kérdés ami furdallja az oldalamat, hogy vajon mit csinálnak a zöld banánnal, akik (rengetegen és nem turisták, és nem szőke nők) megvették? 

ételek