Finomodik a terv

kati 0 hozzászólás

Tomi felvetette, hogy mi lenne ha ezt a Nagy Utazást azzal kötnénk össze, hogy csinálunk valami nagyon ütős honlapot belőle, ahol felvonultatjuk a tudásunkat. (Elvégre is mindketten fejlesztők vagyunk, én ugyan Windows alá is írok, de neki a web a fő területe) 
Ez több okból is nagyszerű ötlet.

Az első és legjobb rögtön az, hogy megyünk. :)

De komolyan végiggondolva, igazán ütős dolgot csak igazán érdekes és nem mindennapos témából lehet csinálni. (Valahogy a mosóporral foglalkozó oldalak kevésbé maradnak meg az emberben) De ugye mivel kalózkodni nem illik, a normális fotók/fotósorozatok pedig többszáz vagy akár ezer dollárt is kóstálhatnak (és bármikor szembe jöhetnek egy másik oldalon), nagyon is megtérül sajátot készíteni. A világ egyik legérdekesebb témájáról készíthetjük százával a saját jogú képeket, ami már önmagában is üt, ehhez ha hozzátesszük a tudásunkat és munkánkat, még lehet belőle egy nagyon szuper céges demo oldal. Méghozzá olyan, ami nem l'art pour l'art, hanem igazi.
Érzem a kihívás illatát. :)

A harmadik ok pedig az, hogy tanulunk belőle. Márpedig mi olyanok vagyunk, hogy csak abból szeretünk tanulni ami elég érdekes. No ez annak ígérkezik.

Ha már pilot, legyen kövér, nehéz, és tartalmas.